Echipamente de comunicaţii satelit şi cablu

Suport

 • TERMENI SI CONDITII

 • PRETURILE PRODUSELOR
  Toate preturile din aceasta pagina de web sunt exprimate in LEI si includ TVA.Plata se poate face cu Ordin de Plata sau Ramburs (plata la livrare)
  LIVRAREA PRODUSELOR
  Comanda se livreaza prin Fancourier (curier rapid avand cea mai mare acoperire la nivel national). La solicitarea expresa a cumparatorului se poate opta pentru un alt curier rapid.
  COSTURILE DE LIVRARE
  Taxa de Expeditie cade in sarcina cumparatorului si difera in functie de curierul ales. Pentru livrarea standard a comenzii prin curierul nostru rapid Fancourier veti beneficia de tarife preferentiale
  TIMPUL DE LIVRARE
  Timpul de livrare prin Fancourier este de 24 de ore din momentul ridicarii coletului.
  URMARIREA COLETULUI
  Dupa ridicarea coletului de catre curier, Catec System comunica prin email cumparatorului numarul de identificare AWB, termenul de livrare, greutatea si valoarea taxei de expeditie. Cu ajutorul numarului de identificare AWB se poate verifica pe site-ul [Fancourier] stadiul livrarii.
  DOCUMENTELE DE INSOTIRE
  Produsele cumparate sunt insotite de documente fiscale care fac dovada achizitionarii produselor. Pentru eventualele sesizari legate de acordarea garantiei se vor prezenta documentele in original.
  IMPORTANT
  ● Expedierea se face doar dupa confirmarea platii de catre banca noastra,in cazul platii prin banca.
  ● Fiecare produs livrat este verificat atent inainte de expediere.
  ● Pentru eventuale intarzieri in livrare va rugam sa va adresati direct curierului in baza numarului de identificare AWB.
  ● La primirea coletului verificati atent integritatea si continutul acestuia in prezenta curierului.